PROJEKT SALVE ZAHÁJEN – PŘIJĎTE SE PODÍVAT 3. ZÁŘÍ V 16.00

Zahájení stavby Stavební firma RAPOS z Holešova zahájila počátkem srpna práce na stavbě II. etapy Salesiánského střediska mládeže na Kotlanově 13 v Brně-Líšni. Jedná se o dostavbu střediska a hřiště pro kolektivní sporty, které zlepší možnosti trávení volného času pro děti a mládež nejen ze sídliště Líšeň. Děkujeme za vaši podporu tohoto díla.
I. etapa stavby - tělocvična a oratoř - byla dokončena v roce 2004 nákladem 40 mil. Kč. Nadace pro radost stavbu financovala převážně z darů individuálních dárců (přes 75 %).
II. etapa stavby bude stát 43 mil. Kč a bude financována z fondů Evropské unie (35 mil. Kč). Nadace musí zajistit zbylých nejméně 8 mil. Kč. Prosíme, podpořte dílo pro dobro ohrožené mládeže.
III. etapa stavby bude kostel Ducha Svatého nad střediskem, jehož základní kámen požehná 27. září 2009 papež Benedikt XVI. při návštěvě v Brně.
Za všechny dárce je sloužena mše svatá každou první neděli v měsíci v 8:30 v tělocvičně na Kotlanově 13 v Líšni.

Zveme vás na slavnostní zahájení stavby II. etapy dne 3. září 2009 v 16 hodin na Kotlanově 13 v Brně-Líšni.
Program naleznete v pozvánce střediska níže.
Těšíme se na setkání s vámi a žehnáme vám.
Vaši salesiáni a členové Nadace pro radost

Pozvánka na slavnostní zahájení stavby Salve Pozvánka na slavnostní zahájení stavby projektu SALVE